Wisdom of Universe (WOU)

 Een geweldige combinatie van vele technieken en hulpbronnen (healingen door de engelenenergetische behandelingen en inzichten vanuit de lichtwereld (dmv gidsen en andere lichtwezens) die samen de WOU neerzetten.

Prachtige en krachtige healing:

Per healing komen precies die gidsen, engelen, of inzichten die ervoor zorgen dat er veel oude patronen simpel worden losgelaten, zonder er al te veel woorden aan te geven. Oude bagage en oude overtuigingen uit het verleden kunnen op deze hele mooie manier worden geheeld, waardoor we weer verder kunnen gaan op ons mooie levenspad.
Het is een diepgaande ontspanning,een weldaad voor ieder mens!

Kortom: een prachtig concept dat enorm diepgaand is. Je kan er vele dingen mee helen en loslaten. Of het nu met edelstenen is, met de engelen of gidsen, de muziek , het maakt allemaal niets uit. Elke behandeling is even uniek.

Wat heeft het mij gebracht?
Deze hele gave, mooie, diepgaande healing heb ik zelf mogen ervaren (zowel in het geven, als ontvangen), o.a. door een consult, maar ook via de mooie cursus die ik gevolgd heb via mijn zeer gewaardeerde, lieve collega Miranda Veldkamp met haar praktijk Bashira.Het heeft mij naast vele inzichten (de welbekende kwartjes die vallen)  ook veel andere dingen gebracht: o.a..: megaveel energie, het gevoel van blijheid, verlichting, een krachtig gevoel, het laten zijn van de emoties, de rust, diep vertrouwen, de controle nu durven los te laten.

Dit alles heeft bijgedragen aan mijn groei, zowel als persoon, als met mijn bedrijf 2BLove!

En… mijn omgeving die met mij mee verandert.. want je trekt aan wat je uitstraalt!

En ik voel me WOU (WAUW)!!

En dit gun ik jou!